Semua orang boleh buat rekabentuk 3d sendiri. Jom Belajar

tempah sekarang

tempah sekarang

Google+ Followers

Tuesday, 29 September 2015

Rekabentuk Makeover Bilik Tidur Master

SEBELUM DAN SELEPAS
Ingat kan ada iklan kurus saja yang ada sebelum dan selepas?
Ni mummy nak share kan rupa rumah sebelum dan selepas pula.
Tak gaduh-gaduh lagi laki bini lepas ada lukisan 3D ruang sebegini.
Mana nak dapat perkhidmatan rekabentuk 100% online kan?
Send pelan ruang ke whatsapp saya -
saya send kan balik dah jadi lukisan 3D rekabentuk hiasan dalaman
(hasil dari interview kehendak dan citarasa pemilik ruang terlebih dahulu)
Terima kasih pada yang menempah.
Lepas ni memang ada je lah saya kongsikan di sini rupa sebelum dan selepas makeover ruang smile emoticon
Nak tempah rekabentuk 3D, tempah awal2.
Kalau boleh sebelum masuk rumah baru sebab design dah ready bila dapat kunci. Tinggal panggil kontraktor saja. Design kedai? pejabat? Tadika? pun boleh. Submit pelan dahulu ya. DI whatsapp atau di email
Khairunnisa Hamzah
Perekabentuk 3d makeover ruang
http://rekabentuk3donline.blogspot.com
whatsappkan pelan ke 0197720507
atau email ke khairunnisahamzahara@gmail.com


Rekabentuk seterusnya adalah bilik master

-rekabentuk yang dilakukan:

-katil diletakan di bahagian tingkap dan ditutup 1 tingkap di bahagian tepi pintu masuk untuk memudahkan hiasan dan mengurangkan bukaan.

-langsir dipasang dengan warna lembut dan tenang di bahagian penjuru bilik yang mempunyai tingkap penjuru (cadangan warna langsir adalah warna biru lembut atau perang emas)

-di sudut penjuru bertingkap ini diletakan sofa 1 tempat duduk , meja tepi bersama lampu meja dan pasu, serta dilengkapkan dengan karpet bulat yang selesakan kaki

-di dinding bertentangan katil di pasang TV/ Lukisan/Gambar yang menarik perhatian.

-diadakan juga dinding berlubang untuk mempamerkan barangan aksesori dan memudahkan pengambilan barang.

-dicadangkan untuk membuat pintu sliding untuk walk in wardrobe. di mana di ruang ini akan dijadikan sebagai ruang peribadi untuk menguruskan diri dan tersembunyi dari pandangan jika pintu bilik terdedah.

-di dalam walk in wardrobe ini di pasang cermin bersama spotlight untuk pengurusan diri selepas selesai mandi

Sebarang komen dan permasalah, sila maklumkan kembali.
terima kasih atas tempahan dan kepercayaan

Jazakallah